Skip to content

Ózonos fertőtlenítés akár azonnal

Számtalan otthont, irodát, és autót tettünk már vírus és baktérium mentessé. Legyen az Öné a következő!

Autóklíma, autóbeltér, házak, lakások, irodák üzleti egységek ózonnal történő tisztítása, fertőtlenítése Győr és Budapest területén.

Családi Házak, Lakások Ózonos Fertőtlenítése

Családi Házak, Lakások Ózonos Fertőtlenítése

Bővebben
Irodák, szociális intézmények ózonos fertőtlenítése

Irodák, szociális intézmények ózonos fertőtlenítése

Bővebben
Autók, haszongépjárművek ózonos fertőtlenítése

Autók, haszongépjárművek ózonos fertőtlenítése

Bővebben

Miért Ózonos Fertőtlenítés?

 • Az ózon az egyik legerősebb ismert oxidáló és fertőtlenítő hatású anyag, a klórnál akár 50 szer hatékonyabb
 • Bármilyen fajta mikroorganizmust, baktériumot, vírust, gombát, penészt, szagot okozó elemet gond nélkül megsemmisít.
 • Kiváló oxidáló hatású anyag. Az ózonnal történő oxidálási folyamat olyan hatékony, hogy a mikroorganizmusok képtelenek immunitásra szert tenni.
 • Fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik.

Biztonságos fertőtlenítési megoldás

Bár a tisztítás során alkalmazott ózon teljesen ártalmatlan a szervezetre, mégis bizonyos esetekben érzékenyen reagálhatunk az ózonra. Kellemetlen tünetként kiszáradt száj, légutak irritációja léphet fel, ami az érintett terület elhagyása után bármilyen következmények nélkül azonnal elmúlik.

HÁZAK, LAKÁSOK ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉSE

Érdemes lakásunkban is időnként elvégezni az ózonnal történő tisztítást.
Kellemetlen szagok jelentkezhetnek otthonunkban, akár dohányzás, vagy háziállatok miatt, de kártevők, hangyák, csótányok és egyéb rovarok is felbukkanhatnak. A jól ismert penésznek, (köszönhetően a rossz szigetelésnek) különböző gombáknak, spóráknak, vírusoknak, baktériumoknak, ugyanúgy életteret biztosíthat lakásunk  melyek fokozott veszélyt jelentenek az ott tartózkodók szervezetére nézve.

Használt, régi házat, lakást vásárolt és szeretné mentesíteni a dohos szagtól? Vagy a szekrény mélyéről előkerült, régóta nem viselt ruhák dohos szagától szeretne megszabadulni?
Az ózonnal történő fertőtlenítés ezekre a problémákra is kiváló megoldást nyújt!

Otthonunk ózonnal történő tisztítása azért hatásosabb más megoldásokkal szemben, mivel gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon a teljes lakteret átjárja, megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja az ott fellelhető élősködők, gombák, penész, spórák, vírusok, baktériumok, 99,9%-át, valamint a fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik.

Házak, lakások ózonos fertőtlenítésének menete

 1. A lakásban/házban elhelyezésre kerül a nagy teljesítményű ózongenerátor
 2. Az ózonnal telített levegő 1-5 óra alatt bejárja teljes lakteret, elpusztítja az ott található gombák, penész, spórák, vírusok, baktériumok, atkát 99,9%-át
 3. A kezelés után fél óra várakozás következik
 4. Alapos szellőztetés után visszatérhetünk a lakásba. Ha van rá mód, akkor a hatás növelése érdekében érdemes másnap visszatérni a lakásba.

A fertőtlenítés időtartama

1-5 óra

ÜZLETI EGYSÉGEK, IRODÁK FERTŐTLENÍTÉSE

Irodák, üzleti egységek, munkahelyek, konyhák, iskolák, óvodák, bölcsődék, olyan helységek, ahol több ember is tartózkodik egy adott időpontban.

A közös használati tárgyak, eszközök, helységek, szellőzőrendszer, klíma kiváló táptalajt biztosítanak a különböző gombák, spórák, baktériumok, vírusok elterjedésének, melyek potenciális veszélyt jelentenek az adott helységben tartózkodó munkatársak számára, ami általában a megfázás, vagy influenza.

Mivel a hagyományos takarító, tisztító vállalkozások általában nem fordítanak erőforrást az ilyen jellegű problémák orvosolására, ezért javasolt az adott irodákat, üzleti egységeket időnként ózonos tisztítással fertőtleníteni.

Az üzleti egységek, irodák, munkahelyek ózonnal történő tisztítása azért hatásosabb más megoldásokkal szemben, mivel gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon a teljes légteret átjárja, megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja az ott fellelhető gombák, penész, spórák, vírusok, baktériumok, 99,9%-át, valamint a fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik.

Csökkenti a munkatárak, megbetegedésének esélyét, ezáltal hozzájárul a munkaerő kiesésből származó költségek csökkenéséhez is.

A fertőtlenítés időtartama

1-5 óra

AUTÓKLÍMA, BELTÉR ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉSE

Az autók, járművek szellőzőrendszere melegágya a különböző gombáknak és penésznek. Köszönhetően a klíma használata során jelentkező párának. Az autó szellőzőrendszerének működése során a különböző spórák az utastérbe jutva komoly egészségügyi kockázatot jelentenek az ott tartózkodók számára.

A fenti veszélyt elkerülendő javasolt a jármű klímáját rendszeresen, lehetőleg ózonnal tisztítani, fertőtleníteni, karbantartani, továbbá, ha a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt, és/vagy gyakoriak az utastérben jelentkező megfázásos, vagy allergiás tünetek, akkor fokozottan ajánlott az ózonos fertőtlenítés.

Az autóklíma ózonnal történő tisztítása azért hatásosabb más megoldásokkal szemben, mivel gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon a teljes utasteret átjárja, elpusztít minden ott fellelhető gombát, penészt, spórát, vírust, baktériumot, valamint a fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik.

Érdemes használt autó vásárlása esetén is alkalmazni az ózonos fertőtlenítést. A kellemetlen szagok megszüntetése mellet, (főleg ha dohányos volt a jármű korábbi gazdája) biztos lehet abban, hogy a szellőzőrendszerben rejlő veszélyeket is elhárítja.

Az ózonos autóklíma, belső fertőtlenítésének menete

 1. Az autó utasterében elhelyezésre kerül a nagy teljesítményű ózongenerátor
 2. Belső keringtetésre állítjuk a jármű szellőzőrendszerét
 3. Az ózonnal telített levegő 20 perc alatt bejárja a teljes utasteret, valamint a szellőzőrendszert, elpusztítja az ott található gombát, penészt, spórát, vírust, baktériumot
 4. 20 perc szellőztetés után már használhatja is tovább a fertőtlenített, szagmentes autóját

Áraink

350 Ft

 /m² – tól*

Családi ház, lakás ózonos fertőtlenítése

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat

Elpusztítja a szellőzőrendszerben, klímában lévő spórákat, atkákat

Elpusztítja a falpenészt

Eltünteti a kellemetlen szagokat

Érdemes évente egyszer megismételni a fertőtlenítést

Érdemes használt ház, lakás vásárlása esetén fertőtleníteni

350 Ft

 /m² – tól*

Irodák, szociális intézmények ózonos fertőtlenítése

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat

Elpusztítja a szellőzőrendszerben, klímában lévő spórákat, atkákat

Elpusztítja a falpenészt

Eltünteti a kellemetlen szagokat

Fertőtlenítés gyakoriságával kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét

5 000 Ft

 /autó – tól*

Autók, haszongépjárművek ózonos fertőtlenítése

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat

Elpusztítja a szellőzőrendszerben lévő spórákat

Eltünteti az utastérből a kellemetlen szagokat

Érdemes évente egyszer megismételni a fertőtlenítést

Érdemes használt autó vásárlása esetén fertőtleníteni

*Áraink tájékoztató jellegűek és nettóban értendőek. Pontos ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

+36 70 625 3912
info@hellfor.hu
Budapest
Call Now ButtonHívj bizalommal!